Barang Baik Kena Laa Crita...

Salam dears,
Kalau jumpa or beli barang baik, mesti laa kena stori mori hebah hebahkan, betul tak?  Actually benda alahnya simple jer, tapi Mama sangattt suka and rasa sangat laa senang nak diguna iaitu - kelambu moden! 

Kulit si kembar ni very sensitive to insect bites, kalau kena gigit nyamuk tu boleh jadi sampai bengkak bengkak.  So tiap tiap kali balik kampung kena laa tido dalam kelambu sebab kat sana nyamuk sangatttt lah banyak.

 
 Bintik bintik merah kat pipi & hidung si Fauzi sebab gigitan nyamuk laa tuh, sampai bengkak hidung comel dia tu tau...

Pic tu masa raya 2009, tu baru semalam kat kampung.  By the time balik ke KL, memang penuh muka & tangan bengkak bengkak, cian sangat...

Tapi kelambu biasa yang jenis gantung tu Mama rasa leceh skit nak guna.  Time nak tido kena pasang gantung gantung semua, bangun pagi nak kena kemas plak.  So bila Mama jumpa je kelambu moden ni, terus rembat satu.  

Balik kampung baru baru ni bawak laa kelambu tu.  Owhhh very d easy nak pasang, aii like the very very much!  Sangat sesuai untuk orang yang pemalas cam Mama nih hahaha...

Bahagia jer si kembar tido tanpa gangguan nyamuk ;-)
 

Very d easy, best!
(pic dicilok dari FB seller)

Mama beli kelambu moden ni dari Intan, seller kat Facebook.  Harga RM60 including postage, service pun cepat.  Memang puas hati lah.  Ini barang memang manyak baik punya lorrr! ;-)

Labels: ,