Ayah Tak Dihargai?

Salam dears,


Itu lah mesej yang Anonymous tinggalkan kat shoutmix box Mama hari ni.  Agaknya cik Anon referring to profile pic yang Mama guna kot?  Hmm...korang pun rasa cam cik Anon tu ke?  

Seriously, Mama tak pernah plak terpikir yang disebabkan Mama letak gambar Mama & the boys saja as profile picture bermakna Ayah tak dapat recognition or tak dihargai.  Mama pilih gambar tu sebab sesuai dengan nama blog ni = Mama Kembar 3.   Actually  masa pilih pic tu, Mama dah tanya Ayah ok tak?  Ayah kata ok jer.

Sesapa yang slalu baca blog Mama nih, mesti perasan yang Mama kerap gak bercerita tentang si kembar and Ayah, slalu sebut tentang Ayah and gambar Ayah pun banyak Mama tepek.  Rasanya lagi banyak gambar Ayah daripada gambar Mama sendiri.  Sampai Ayah kata dia malu aaa glamer satu dunia leh tengok pic dia (ferasan jugak Ayah nih hehehe).  Dalam  video perkelahan geng kembar plak, kan Ayah ada disampingku setiap masa?  chewah! hehehe ;-)

And untuk header baru nanti, Mama specifically mintak Sandra Azwan untuk lukiskan Ayah jugak.  So jangan laa kata seolah olah Mama tak menghargai Ayah yer, cedey aii tau uhuk uhuk *nangis penuh 3 baldi*.  

Mama + Ayah + Si Kembar 3 = Happy Family, InsyaAllah :-)

Labels: ,