Apa Mau Buat Ini Hari?

Salam dears,
Hari ini hari cuti, yay!  Walaupun sehari je cuti, tapi mesti ramai yang happy kan?  Aii happy, sebab tak yah pi opis hehe.  Mama sefamily tak plan nak kemana mana, nak dok umah je.  But still banyakkkk aktiviti yang nak di buat...

Aktiviti Mama:
bangun pagi pagi kemas umah
mop lantai
basuh baju, sidai baju, lipat baju
buat segala mak nenek keja umah yang perlu
siap makan minum 4 orang boss aii
cuci botol susu berpuluh kali (dah kata anak kembar 3 kan? hehe)
layan kerenah si kembar tiga
mengadap blog & blogwalking
jadi raksaksa nak lawan 3 omen tecik
ishhh cam bizi lah aii hari ni kan, kan? hahaha!

Aktiviti Ayah:
main game mafia wars
tolong tengok tengok kan si kembar  
tolong Mama (ehh ye ke ni? haha!)

Aktiviti si kembar tiga:
tengok ibi
tengok omen
main main bersuka ria
bergusti sampai bergaduh
bergaduh sampai lebam
meraung secara berjemaah
minum susu
makan 
'kemas' umah
titun tilam baru
owhhh bahagianya menjadi budak tecik ;-)

 
Kain baju si kembar yang setia menanti ku, ada lagi sebakul not in d pic...
Ni laa jadinya bila last weekend tak sempat nak buat keja umah huhuhu

So, korang plak apa plan untuk hari ni? 
 

Labels: