Friday, April 8, 2011

Video Kembar Berkelah Lagi...

Salam dears,
Korang dah tengok tak video Jom Berkelah Dengan Geng Kembar Kali Ke 2 yang dibuat oleh 1Tube.my?  Dah tengok? Meriah kan?  Rasa jeles & rugi sebab tak pegi berkelah ngan kitorang???  Mai nak tunjuk lagi satu video kitorang berkelah, nak kasi kipas bagi korang lagi jeles hehehe ;-)

Video ni dibuat oleh Ayah Azhar & Azfar, si kembar dua boboy yang tomei.  Enjoy!



Thanks to Ayah Azhar & Azfar sebab buatkan video ni.  Happy je tengok, cam tringat ingat kemeriahan time berkelah tu, best! :-)

3 comments:

ieka said...

syokkknye..:))suka tgk kmbar2 mse b'kelah hr 2..sama tinggi,sama baju,sama muka pusing kiri kanan depan belakang sume kembar...hari2 nk p terjah blog2 kembarlh.. mne la taw,kot2 terkenan dpt ank kembar jugak??Aamin...doakn ye mama Nani..he2..

Huszaini said...

Oo.. ada lagi ker.. bestnya.. kat opis takleh tengok aa... nak tengok kat rumah aa..

Mama Kembar 3 said...

ieka: InsyaAllah, moga tercapai hasrat ieka tu :-)


Huszaini: tengok...jgn tak tengok.. tuan penganjur dengan towelnya kehulu kehilir, dah macam mamak roti canai dah hehehhee.... jgn marah :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...