Sunday, April 17, 2011

Model Botol Avent?

Salam dears,
Dok godek godek laptop, terjumpa pic ni...


Si kembar ngan botol susu masing masing, Mama pun tak sure brapa umur diorang time tu.  Silap tak hantar ke Avent, kalo tak boleh jadi model botol susu Avent kan, kan? hehehe

Tapi skarang tak leh dah...dah berpaling tadah guna botol Pureen jer.  Hmmm jadi model botol Pureen plak laa kot?  Kecomelan ala ala model memang dah ada tuh hehe.  Ferasan... lariksss.... hahaha! ;-)

21 comments:

sarah-najwan said...

meme comey kembar ni..
lagi comey masa jadi cover pa&ma tu..hehe..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

cutenyer..
aksi yg sama..
hehehe, kalo de pertandingan isap susi, ada chance menang ni.. =)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

budak2 ni memang cumel pun...

OneSimpleMother said...

subhanallah.. memang comey mereka bertiga ni.. saya pun kepingin anak kembar jugak.. :)

faa fatin said...

ololo comelnye! cute sgt! =)

umialya said...

akak dok tenung2, kembar 3 ni seiras @ x seiras? rasanya x sama kot!!

Latifah said...

hehe... memang sangat comel mereka bertiga ni... geram tengok.
:)

Izan Ishak said...

comel3!!!!
mmg bole jadi model botol avent ni mama....so cute lah kembar 3 masa kecik~

Kay Masingan said...

oh bestnya dpt anak kembar...comel lagi tu..:)

RaNiA said...

salam mama..geram sungguh tgk anak-anak nie...comel2 belaka...

Mama Kembar 3 said...

TO ALL: Thanks for your comments. Mama rindu masa si kembar kecik comei camni hehe


umialya: diorang kembar seiras. tapi dlm pic ni nampak tak sama kan? time tu yg paling nampak berbeza si Faris, sebab bentuk muka & badan dia besar drpd yg lain.

Madam Sooyaree said...

Comelnya!!! Semua tengok kamera lak tu, pandai mama train :D

My Aisy said...

ala comel bertiga...em pepagi ni tengok gambar tetiga nih wat acik terseyum jek...

My Aisy said...

ala comel bertiga...em pepagi ni tengok gambar tetiga nih wat acik terseyum jek...

~ Lady ell ~ said...

comel lah ini budak...3 berkembar....

mommie yuyu said...

kembar 3 ni pose mcm ni pun ttp nmpk cute..

hantar la kat avent..mana tau avent amik jd model ke..kecik2 dh jd model..pakej 3 org plak tu.ssh nk cari.

mama , nak tanya,kalau bwh botol tu xde tulis no 7 maknanya bPA free ke?

Mama Kembar 3 said...

Madam Sooyaree: tak train pun, diorang ni natural talent kot hahaha!


My Aisy: jom senyum sama sama jom ;-)


Lady ell: Tq, tq!


mommie yuyu: skarang diorang dah tak cute bam bam camni dah, nnt avent tanak hehe. tp skarang kurus encem plak kot? hahaha!

tak sure laa, tp avent slalunya mmg tak dak tulis bawah botol. tgk kat website avent kata kalau bpa free label kat kotak. susah laa kan sbb kotak kita buang je.

Farah Shamsudin said...

alalalaaa.. comelnya kembar ni..

Mama Kembar 3 said...

Farah Shamsudin: thank u, thank u :-)

deqma129 said...

so sweet!!

mama taska said...

eeehheeee///bestnya mama dpt anak kembar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...