Nak Aaabinnn!

Salam dears,

"Aaabinnnn! Nak aaabinnnn!"

Itulah yang si kembar ni asyik dok jerit these past few days...errr...rasanya dah seminggu lebih dah perangai nih.   Memula Mama & Ayah tak paham gak apa yang diorang dok sebut tuh.  Fenin gak lah... bila bagi biskut tanak, bagi susu tanak..pasang crita kartun Toy Story yang diorang minat pun, pakat mengamuk "nanak! nanak!".

Pikir punya pikir... try tukar kartun dua tiga crita...last last kitorang found out apa sebenarnya "aaabinnn" yang disebut sebut tuh.  Korang nak tau jugak?  Haaa mai sini nak tunjuk....

video
Aaabinnn
ialah
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Allllvinnnn!!! 
hehehe

 Alvin and the Chipmunks ~ kartun fevret si kembar skarang nih
(pic from google)

Padan laa si kembar minat kartun nih, chipmunks ni perangai sama je cam diorang - suka buat sepah!
(pic from google)

Macam macam je laa prangai si kembar nih... Dulu dok jerit 'and iyonnnn' = 'to infinity and beyond macam' Buzz Lightyear.  Skarang dok aaabinnn...aaabinnn plak dah... layan je laa hehehe ;-)

Labels: ,