Saturday, January 8, 2011

The Best Follower?

Salam dears,
Hari ni dengan besar hati, kembang hidung, 'ekzos' jadi double size & segala reaction yang sewaktu dengannya, Mama nak terima award yang diberi oleh DuriTajam & Permata Ibu iaitu...

Am ai the best follower? Aiyoo ai dunno lah hehehe

Ucapan anda?
Yang diucapkan: Ishh susah susah je bagi award ni, rasa cam tak layak jer, terima kasih lah yer... *sambil senyum tersipu sipu malu*

Tapi dalam hati: Terima kasih daun keladi, kalau ada award camni, bagi lah lagik...  hahahah!

Berikan 4 ciri gurl/boy idaman untk dijadikan wife/husband:
Aiseh... Ayah ada  ciri ciri nya, tapi tanak cakap laaa... nanti Ayah ferasan tak hengat punya hehehe

Berikan satu tips untuk kekalkan relationship korang dgn partner korang.
En Ayah, please note that I am always right.  Remember that and we'll live happily forever after... hahahah!  

Pernah anda jumpa doa perdekat jodoh & putus cinta ?
Pernah jumpa tapi tak pernah amalkan.

Letakkan 10 link pilihan anda & tell them that they have won this award.
  1. Dua Hati Menjadi Satu
  2. Permata Hatiku
  3. It's Umi Journal
  4. My Blog My Story
  5. Apak Cikidong
  6. Mencintai Dua Lelaki
  7. Born2TouchUrHeart
  8. Kakyong
  9. Cik Jue
  10. Cik Peah's 2B Pencil
And to all Followers blog Mama Kembar 3 nih, korang semua the best! Thanks sebab sudi follow blog Mama yer, muah muahh muahhh tiga das untuk korang semua hehehe

11 comments:

Lelaki Ini said...

besh2!

Jiey^Mien said...

Muah2 lapan das utk mama n triplets!

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

wah2...mama bg kat kita ka ni....huish...tima kasih ye mama...i pun muah2...to u dear...

Mama Kembar 3 said...

Lelaki ini & JieyMien: Tq, tq! :-)

Mama Kembar 3 said...

Ladyzul: opkos utk u dear, terima lah yer hehe :-)

kakyong said...

Mamakembar3..
kakyong sgt terharu kerana tersenarai dlm 10 yg terpilih tu.... i lap u larling.. nanti kakyong tampal yer.. kakyong ade byk hutang awards ni...

sarah-najwan said...

tenkiu mamakembar bg awards nih..

Mama Kembar 3 said...

kakyong & sarah-najwan: welkam dears :-)

Haa Fakihah said...

wahh tenkiuu kak. :DD nti ha amek!

Cik Jue said...

terima kasih mama cik jue terima dengan tangan terbuka ....

apak cikidong said...

awuuuu syoknye kena 3 das!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...